2-5 dage leveringstid | 30 dages åbent køb

Gummistøvler

Gummistøvler

Siden 1891 har vi tilbudt gummistøvler af højeste kvalitet til mænd og kvinder, som er tilpasset vores skandinaviske klima. Vores brede udvalg af gummistøvler passer til alle lejligheder og holder dine fødder varme og tørre med stil! Uanset om du bor i syd eller nord, i centrum af byen eller på landet, vil du ikke fortryde at investere i et par sko, der holder dine fødder tørre, selv på årets mest regnfulde dage.

Tretorn tilbyder gummistøvler i forskellige farver og designs, som både er komfortable og 100 % vandtætte. Hvad vil du bruge dine gummistøvler til? En høj gummistøvle med en tyk sål er perfekt til udendørs eventyr, mens lavere modeller kan være mere behagelige til hverdagsbrug. Vi tilbyder også forede gummistøvler, så du kan holde varmen, selv når vinterkulden sætter ind.

Fra og med forårskollektionen 2022 vil alle vores nye gummistøvler være fremstillet af FSC-certificeret naturgummi og genanvendt polyester. En stor forpligtelse, men et naturligt næste skridt i Tretorns bæredygtighedsarbejde, kaldet Eco Essentials Initiative.

Selvom vores gummistøvler er af høj kvalitet, er der meget, du som kunde kan gøre for at forlænge levetiden på dine støvler, du kan læse vores plejeråd her! https://se.tretorn.com/sustainability/taking-care-taking-action-care-guide