2-5 dage leveringstid | 30 dages åbent køb

Junior

Junior

Tretorn, et velkendt og respekteret sko- og tøjmærke, har været en favorit blandt svenskerne siden 1891. Nu rækker vi også ud til vores yngste kunder med vores juniorkollektioner. Vi er stolte af at kunne tilbyde produkter af høj kvalitet, som er skabt til at modstå Skandinaviens barske klima, selv til de små eventyrere.

Vores engagement i en bedre verden afspejles i brugen af bæredygtige og miljøvenlige materialer i vores produkter. Gennem erfaring og ekspertise inden for fremstilling kan vi tilbyde en bred vifte af genbrugsmaterialer og PVC-fri muligheder for at reducere vores miljøpåvirkning.

Uanset om du er på udkig efter et mellemlag til kølige dage eller gummistøvler til regnfulde eventyr, kan du stole på, at Tretorn har produkter, der er både funktionelle og stilfulde for vores yngre kunder. Vores tidløse design har overlevet århundreder, og vi er overbeviste om, at vores produkter vil følge børn i mange år og nemt kan gå i arv til næste generation. Hos Tretorn er juniorer lige så vigtige, og deres eventyr fortjener det bedste inden for kvalitet og holdbarhed.