2-5 dage leveringstid | 30 dages åbent køb

Børn

Børn


Vi tilbyder regnjakker i forskellige farver, størrelser og mønstre i håbet om, at der er en regnjakke til alle børn. Vores stilfulde design gør produkterne anvendelige til alle lejligheder, det fungerer lige så godt at bruge regnjakken i skoven som på legepladsen. Mange af vores regnjakker er også vindtætte og har reflekstryk, så det er bare at lade børnene være ude og lege.

Hvilken regnjakke passer til dit barn? Hvis den skal være let, stilfuld og klassisk, er vores Wings-jakker måske det rigtige valg. Hvis regnjakken skal have øget funktion og fleksibilitet, er vores active fleece måske mere interessant. Vi tilbyder også forede regnjakker, der fungerer godt i koldere vejr. Du behøver ikke at bekymre dig om, at regntøjet bliver beskidt og plettet, for materialet i vores regnjakker er designet, så du nemt kan vaske jakken i hånden eller i vaskemaskinen.

Vores brede udvalg af regnjakker er ikke kun stilfulde, komfortable og lavet af PU, men de er også 100% vandtætte. Med bæredygtighed i fokus fremstiller vi vores produkter i høj kvalitet, som også har en lille indvirkning på miljøet. Mange af vores regnjakker er helt fri for PVC, PFC og fluorocarbon.