2-5 dage leveringstid | 30 dages åbent køb

Plejeinstruktioner

Plejeinstruktioner

PLEJERÅD TIL VORES SKO

GUMMISTØVLER

Vores gummistøvler er et håndværk, der skal plejes for at få den længst mulige levetid. Alle vores gummistøvler er fremstillet af naturgummi uden PVC, phthalater og fluorcarboner.

Hvis gummistøvlerne skal rengøres, gøres det bedst med en blød børste og lunkent vand. Når støvlerne er tørre, kan du påføre et silikonebaseret middel med en tør klud. Det vil give dine gummistøvler et ekstra lag beskyttelse og få dem til at skinne som nye. Når du ikke bruger dine støvler, er det vigtigt at opbevare dem ordentligt. Den bedste måde er at opbevare dem på et tørt, mørkt sted ved stuetemperatur. Det er vigtigt at huske aldrig at tørre dine støvler på en radiator eller i et tørreskab, da gummiet tørrer ud og kan revne.

Når du bruger gummistøvlerne, kan der dannes kondens indeni. Derfor har alle vores gummistøvler en udtagelig indersål, som gør det lettere at gøre støvlen våd og tør.

HYBRIDSKO

En hybridsko er en blanding af en gummistøvle og en hverdagssko. For at rengøre din hybridsko skal du vaske den i lunkent vand med en blød svamp eller klud. Brug ikke stærke rengøringsmidler, der indeholder olie eller syre. Stoffet har en smudsafvisende overflade, som det kan være nødvendigt at efterbehandle med tiden for at forhindre, at snavs sætter sig fast på stoffet. Brug en bionedbrydelig imprægnering, der er fri for PFAS.

Når du bruger skoene, kan der dannes kondens indeni, så alle vores hybridsko har en udtagelig indersål, der gør det lettere at lufte og tørre skoen.

SNEAKERS

For at undgå snavs og pletter skal skoene imprægneres med bionedbrydeligt PFAS-frit inden brug. Når du rengør skoene, skal du bruge en blød børste med mild sæbe eller rengøringsmiddel beregnet til sko. Skrub derefter snavset af børsten, og skyl under vand.

Vi anbefaler ikke at vaske skoene i vaskemaskinen. Det kan få limen på ydersålen til at løsne sig, og overdelen til at blive misfarvet. Hvis du alligevel vælger at vaske dine sko i maskinen, anbefaler vi, at du gør det ved lav varme i en vaskepose.

Træningssko i ruskind og læder bør imprægneres før brug.

Den bedste måde at holde dine ruskindssko rene og i god stand i lang tid er at børste snavset af umiddelbart efter brug.

Lædersko rengøres nemt ved at tørre dem af med en våd klud og polere dem med skocreme med jævne mellemrum for ekstra beskyttelse.

PLEJERÅD TIL VORES TØJ

Det er vigtigt, at du passer på dit tøj, så kvaliteten og holdbarheden bevares. Vi fremstiller produkter af nøje udvalgte materialer af høj kvalitet for at give dig de bedste forudsætninger for livslange produkter. Med det følger plejeråd.

Hvis det ikke er den aktuelle sæson, anbefaler vi, at du opbevarer dit tøj hængende eller helt fladt. Så bliver der ikke slidt, hvor det ellers ville være foldet. Undgå at opbevare tøjet i for høj varme og i rum, hvor luftfugtigheden varierer meget.

PLEJERÅD - PU

PU-materiale betyder, at tøjet er både vind- og vandtæt uden behov for imprægnering eller efterbehandling. Alt vores PU-tøj er fri for PVC og fluorcarbon.

Tøj med PU-materiale kan vaskes ved 40 °C, men vi anbefaler, at det ikke vaskes ved mere end 30 °C. Den bedste måde at rengøre dit tøj på er med en fugtig klud. Husk at vende vrangen ud på tøjet, når du tørrer det, da PU-belægningen ikke slipper luft igennem.

VANDBASERET PU

Tøj med vandbaseret PU-materiale kan vaskes ved 30 °C. Den bedste måde at rengøre dit tøj på er med en fugtig klud. Husk at vende vrangen ud på tøjet, når det tørres, da PU-belægningen ikke slipper luft igennem.

PLEJERÅD - FLEECE

Fleecemateriale bør ikke vaskes mere end højst nødvendigt. Det bedste råd er at lufte tøjet og pletvaske i tilfælde af pletter. For at undgå unødig slitage skal du ikke tørre med varme som tørretumblere og tørreskabe. Fleecematerialet tørrer hurtigt, så hæng dit tøj op på en bøjle i stedet.

PLEJERÅD - ULD

Uld er et materiale, der ikke tiltrækker så meget snavs. Det er normalt nok bare at børste det af og lufte uldtøjet for at holde det rent. Hvis tøjet har brug for en mere grundig vask, er det vigtigt at gøre det forsigtigt. Alle produkter, som vi tilbyder med uld, er blandet med syntetiske fibre. Det er en god idé at vaske med en vaskepose for at skåne tøjet, men også for at opsamle mikrofibrene.

Husk at bruge vaskemidler, der er tilpasset til uld, og helst et uldprogram. Hvis tørretumblerne ikke tilbyder det, kan du i stedet bruge håndvaskeprogrammet.

PLEJERÅD - MEMBRAN

Yderbeklædning, der "ånder", er lavet af membranmateriale. Det betyder, at der er små porer i stoffet, som slipper varmen igennem fra os, men de slipper ikke vanddråber igennem udefra. Det gør tøjet vandtæt og åndbart.

Du bør jævnligt behandle tøjet med imprægnering for at beskytte membranen. Undgå høje centrifugeringshastigheder og temperaturer over 40 °C, når du vasker.