2-5 dage leveringstid | 30 dages åbent køb

Kontakt

Vores kundeservicemedarbejdere hjælper dig gerne med spørgsmål om produkterne, fragt, størrelser osv. Tag gerne et kig på ofte stillede spørgsmål, før du kontakter os. Her finder du måske svaret på dit spørgsmål.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL >>

ORDREHENVENDELSER & ONLINE SHOP

Vores kundeserviceteam er tilgængeligt mandag-fredag i tidsrummet kl. 8:00-16:00 (CET+1), hvor de hjælper dig med dine henvendelser. Det kunne blandt andet være spørgsmål omkring ombytning og returneringer, størrelsesvejledning og detaljerede produktinformationer. Vil du kontakte os, bedes du sende en e-mail til support@tretornsweden.com.

SALG

For alle engrosrelaterede henvendelser, herunder hvordan man bliver engrospartner, engrosregler og vilkår, FAQ’s omkring engros og mere, bedes du kontakte os ved at sende en mail til customerservice@tretornsweden.com.

PRESSE & MEDIER

Vil du i kontakt med vores europæiske presseafdeling, herunder billedbank, pressehenvendelser og udlån, bedes du kontakte os via press@tretornsweden.com.

ANDRE HENVENDELSER & HOVEDKONTOR

For andre henvendelser og kontakt med Tretorns europæiske hovedkontor bedes du venligst sende os en mail til adressen customerservice@tretornsweden.com. Sørg for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af eksklusive nyheder, tilbud og kampagner.

BÆREDYGTIGHED

For spørgsmål omkring vores arbejde med the Eco Essentials Initiative, bæredygtighed og politikker send venligst en mail til csr@tretornsweden.com.

ARBEJD HOS TRETORN

Tretorn Sweden er det oprindelige hovedkontor for Tretorn, som blev etableret i 1891 i Helsingborg, Sverige. Vi arbejder over hele Europa og globalt, når det kommer til design, produktion, salg, distribution, marketing og PR, E-com og kundeservice.

Vi søger altid efter nye, passionerede talenter, og hvis du ønsker at arbejde hos os, vil skrive dit speciale med udgangspunkt i os eller ønsker at komme i praktik, vil vi elske at høre fra dig.

Her kan du se de ledige stillinger. Hvis vi ikke har en ledig stilling, som passer til dig, er du altid velkommen til at sende dit CV og en uopfordret ansøgning til HR@tretornsweden.com.