2-5 dage leveringstid | 30 dages åbent køb

Forsendelseinformation

GODKENDELSE AF ORDRE

Når du har placeret din ordre, vil du modtage en e-mail med ordrebekræftelsen. Denne e-mail er IKKE en accept på din ordre, men blot en bekræftelse af, at vi har modtaget den. Medmindre du annullerer ordren, vil accepten og udførelsen af din ordre mellem dig og Tretorn Sweden AB blive udført, når vi sender en e-mail til dig, som bekræfter, at varerne er sendt.

Vi forbeholder os retten til ikke at acceptere din ordre, hvis du for eksempel ikke kan autorisere betalingen, hvis der er fragtrestriktioner på et bestemt produkt, hvis et produkt ikke længere er på lager eller ikke lever op til kvalitetskontrollen og trækkes tilbage, eller hvis du ikke opfylder kravene, som fremgår af TOC.

BETALING

Betaling kan foretages med alle standard betalingskort og håndteres af Klarna. Betalingen vil blive debiteret og trukket fra din konto i forbindelse med, at ordren sendes af Tretorn Sweden AB. Du bekræfter, at det anvendte kort er dit eget, eller at du har fået særlig tilladelse fra kortholderen til at bruge det. Alle kortholdere gennemgår verifikation og verifikation af kortets udsteder. Hvis han nægter at bekræfte betaling til Tretorn Sweden AB, er vi ikke ansvarlige for forsinkelser eller manglende levering. Vi gør alt for at gøre vores hjemmeside sikker.

LEVERING

Du vil modtage en bekræftelsesmail, så snart din ordre forlader vores lager. Her fremgår der information omkring levering og returneringsdetaljer og et trackingnummer, så du kan følge din ordre via UPS.

DANMARK

Et forsendelsesgebyr på 49DKR tillægges alle ordrer. UPS leverer til din hjemmeadresse. Normal levering sker inden for 2-5 arbejdsdage. Alle nødvendige oplysninger vedrørende returnering og ombytning findes i pakken. Et returebyr på 49DKR tillægges alle returer.

PRISPOLITIK

Priserne på hjemmesiden er i Danske kroner og er inklusive moms til gældende sats.

Produktpriserne fastsættes i begyndelsen af ​​hver sæson ved hjælp af eksisterende valutakurser. Disse priser kan ændres, hvis den gældende valutakurs ændres, før din ordre er accepteret, eller hvis varernes pris bliver nedsat i salgsperioden.

Hvis du er en kunde, hvis kreditkort ikke er omfattet af vores valutaer, beregnes slutprisen i overensstemmelse med gældende valuta den dag, hvor dit kreditkortselskab behandler transaktionen.

ÆNDRINGER TIL DISSE VILKÅR OG BETINGELSER

Vi forbeholder os rettighederne til at ændre eller modificere disse vilkår og betingelser. Ændringer og variation i disse vilkår og betingelser foretaget af Thevea vil fremgå her, og vil have omgående effekt. Brugere af denne hjemmeside anbefales derfor at tjekke vores vilkår og betingelser med jævne mellemrum.

Hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende vores vilkår og betingelser, kan du kontakte os via e-mail på support@tretornsweden.com.