Altid gratis forsendelse og retur

Pleje

SNEAKERS

Canvassneakers
Tåler kun håndvask. Vi anbefaler, at man anvender en mild sæbe eller vaskemiddel i kombination med en blød børste.

Læder- & ruskindssneakers
Imprægnér inden brug. Børst med en blød børste.

GUMMISTØVLER

Vask & rengøring
Hold altid støvlerne rene.

Selvom Tretorn gummistøvler er hårdføre, kan de ikke lide snavs, mudder, gødning, industrielle olier, blod eller opløsningsmidler. Vil du øge levetiden på dine støvler, skal du sørge for at vaske dem regelmæssigt i lunkent, sæbevand (glycerin). Hvis det er nødvendigt, gør du sprækker og lignende rene med en børste, især hvis der er synligt snavs eller mudder i disse. Du kan nemt rense ydersiden af dine gummistøvler med en våd klud eller med vores Tretorn rengøringssvamp.

Tørring
Tør aldrig støvlerne over en radiator

Hvis foringen er blevet våd, skal du helst tørre støvlerne på hovedet. Naturgummi har det bedst, når det tørres ved stuetemperatur. Ikke mere, ikke mindre. Naturgummiet i Tretorns gummistøvler er fremstillet uden PVC, phthalater, flourcarboner eller andre kemiske midler. Det består kun af rent naturgummi og farvepigmenter.

Pleje
I løbet af den våde årstid skal der regelmæssigt helst anvendes plejemidler til gummiprodukter og hver anden måned i længere tørre perioder.

Nye gummistøvler har en ikke-synlig beskyttelsesoverflade, der slides væk under vedvarende brug. Uden dette lag udsættes din støvle for sollys, hvilket giver en større risiko for for sprækker i gummiet. Påfør plejeproduktet med en ren klud på de tørre og rene gummistøvler.

Pudsning
Du kan bruge en gummipolish, når du vil give dine støvler et nyt forfriskende look.

Et silikonebaseret opløsningsmiddel, der er let at påføre med en ren og tør klud på en ren og tør gummistøvle, vil give et skinnende nyt look til de lange skovture såvel gåturene i byens gader.

OPBEVARING

Når du ikke anvender dine gummistøvler, er det vigtigt, at du opbevarer dem på et tørt og mørkt sted, der har en jævn temperatur.

Naturgummi tolererer ikke store temperaturudsving, så opbevar gummistøvlerne i huset i stedet for i garagen om vinteren. De tåler heller ikke at blive udsat for sol gennem længere tid, da sollys udtørrer gummiet, hvilket kan føre til, at gummiet sprækker.

Denne hjemmeside bruger cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Lær mere